Hovedretter




Pris pr. kuvert
Gammeldags oksesteg m/ skysauce.
Hvide kartofler, glaserede perleløg & bønner, samt surt og sødt.
169,-
Helstegt oksemørbrad m/ rødvinssauce.
Ristede svampe
Petit kartofler & årstidens garniture
(der tages forbehold for div. pris stigninger).
229,-
Kalvefilet stegt som vildt m/ vildtsauce.
Brunede & hvide kartofler.
Bønner, tyttebær og waldorfsalat.
179,-
Wienerschnitzel af kalv m/ brasede kartofler.
Smørsauce.
Ærter, kapers, peberrod & citron.
169,-
Skinke m/ sprød svær m/ flødestuvede kartofler-
Grøn salat, dressing & brød (min 10 personer).
135,-
Svinekam stegt som vildt m/ kraftig skysauce,
Hvide kartofler, årstidens garniture
Tyttebær & waldorfsalat.
169,-
Unghanebryst på stegte rodfrugter
m/ timian flødekartofler, appelsin-tranebærsalat & brød.
135,-
SKÆR SELV
Carvery menu m/ oksefilet, marineret svinekam,
marineret kalkunbryst m/ peberfrugt, ost viklet med bacon
flødekartofler, petit kartofler, årstidens grønne salt m/ dressing
hvidløgsmarineret gulerodssalat og flutes
(min 10 personer)
220,-