Hovedretter

Pris pr. kuvert | |
Gammeldags oksesteg m/ skysauce. Hvide kartofler, glaserede perleløg & bønner, samt surt og sødt. |
179,- |
Helstegt oksemørbrad m/ rødvinssauce. Ristede svampe Petit kartofler & årstidens garniture (der tages forbehold for div. pris stigninger). |
239,- |
Kalvefilet stegt som vildt m/ vildtsauce. Brunede & hvide kartofler. Bønner, tyttebær, surt og waldorfsalat. |
189,- |
Wienerschnitzel af kalv m/ brasede kartofler. Smørsauce. Ærter, kapers, peberrod, rysteribs, agurkesalat & citron. |
199,- |
Skinke m/ sprød svær m/ flødestuvede kartofler- Grøn salat, dressing & brød (min 10 personer). |
149,- |
Svinekam stegt som vildt m/ kraftig skysauce, Hvide kartofler, årstidens garniture Tyttebær & waldorfsalat. | 179,- |
Unghanebryst på stegte rodfrugter m/ timian flødekartofler, appelsin-tranebærsalat & brød. |
149,- |
SKÆR SELV Carvery menu m/ oksefilet, marineret svinekam, marineret kalkunbryst m/ peberfrugt, ost viklet med bacon flødekartofler, petit kartofler, årstidens grønne salt m/ dressing hvidløgsmarineret gulerodssalat og flutes (min 10 personer) |
225,- |