Forret, salat og dessert er anrettet og klar til at sætte på bordet.
Hovedret er delvis klargjort til ovn, der medfølger udførlig beskrivelse.
Menuen kan købes fredag og lørdag med afhentning mellem kl. 16-18.
OBS: bestilles dagen før.
Menuen kan købes fredag og lørdag med afhentning mellem kl. 16-18.
OBS: bestilles dagen før.
Månedens Menu: September

2 retter: 249,-
3 retter: 299,-
ForretTortilla symfoni m/pestocreme- Chorizo - Laks og spinat - Seranoskinke og rucola |
HovedretBøf af kalvemørbrad fra Himmerland- Rødvinssauce - Petit kartofler - Timianstegte rødder - Årstidens salat m/urtedressing |
DessertHjemmelavet nøddekurv m/is fra Kastberg- Hindbærsauce |
Bestil på: Telefonnummer 8687 9434 eller mail på bestil@tinneskoekken.dk