Skal det være ekstra nemt, så har vi hos Tinnes Køkken lavet en lækker menu til din næste fest. Menuen bliver tilpasset årstiden så den kan bruges både ved konfirmation, bryllup, fødselsdage og andre anledninger hvor du skal forkæle din gæster med lækkert og veltilberedt mad.

PRINT MENUKORT HER
 

Menu 1



Pris per kuvert 199,-

Forret

- Tunmousse med rejer og dilddressing
- Brød og smør

Hovedret

- Hvidløgsmarineret svinemørbrad
- Flødebagte kartofler
- Årstidens grønne salat med dressing

Dessert

- Frisk frugtsalat med hjemmelavet vaniljecreme
 

Menu 2



Pris per kuvert 229,-

Forret

- Bresaola på salatbund med pesto og parmesan
- Brød og smør

Hovedret

- Rosastegt kalveculotte med syltede løg
- Petit kartofler
- Pebersauce
- Broccolisalat med æbler og bacon
- Hvidløgsmarinerede gulerødder med tranebær og græskarkerner

Dessert

- Hjemmebagt æbletærte med kardemomme og ingefær
  hertil cremefraiche og flødeskum
 

Menu 3



Pris per kuvert 245,-

Forret

- Fiskesymfoni med tre slags fisk
- Brød og smør

Hovedret

- Rosastegt oksemørbrad med ristede svampe
- Tårn af kartoffelgratin
- Sauce
- Bagte rodfrugter med balsamico
- Græsk salat med feta

Dessert

- Moka bavarois au chocolat
  kage af chokolade- og kaffemousse på en bund af sprød mandelbund - hertil hindbærcoulis