Skal det være ekstra nemt, så har vi hos Tinnes Køkken lavet en lækker menu til din næste fest. Menuen bliver tilpasset årstiden så den kan bruges både ved konfirmation, bryllup, fødselsdage og andre anledninger hvor du skal forkæle din gæster med lækkert og veltilberedt mad.
PRINT MENUKORT HER

Menu 1

Pris per kuvert 249,-

Forret- Tunmousse med rejer og dilddressing- Brød og smør |
Hovedret- Rosa stegt kalveculotte m/syltede rødløg- Råstegte kartofler m/urter - Sauce - Årstidens salat m/dressing |
Dessert- Æble-kanel tærte m/creme fraiche |
Menu 2

Pris per kuvert 279,-

Forret- Rejecocktail m/asparges og skaldyrsdressing- Brød og smør |
Hovedret- Rosa stegt oksefilet m/ristede svampe- Kartoffeltårn m/crispy kant - Sauce - Årstidens salat m/dressing - Hvidløgsmarinerede gulerødder m/ tranebær og græskarkerner |
Dessert- Pandekager (2 stk.) m/vaniljeis og hindbærsauce |
Menu 3

Pris per kuvert 309,-

Forret- Blinis symfoni m/- Rygeostecreme og laks - Creme fraiche og løg -Tun-rødløg og capers - Brød og smør |
Hovedret- Oksemørbrad m/syltede rødløg- Kartoffelrösti m/mos - Sauce - Årstidens salat m/dressing - Broccolisalat m/æble og bacon |
Dessert- Panna cotta m/kirsebær |